انواع کشمش درجه یک ملایر به ویژه کشمش طلایی و تیزابی جهت صادرات به کشورهای مختلف عربی و روسیه و آذربایجان با تناژهای بالا تولید می گردد.
کشمش یکی از مواد اولیه، تولید انواع کیک و کلوچه و شیرینی هاست. از این رو در ایران و کشورهای مختلف درخواست زیادی از طرف تجار صورت می پذیرد. در ایران بیشتر کشمش آفتابی در استانهای غربی، و شمالی به عنوان کشمش پلویی در رستوران ها و قنادی ها و کارخانه های تولید کیک و کلوچه مصرف می شود.
ولی در استانهای جنوبی و کشورهای عربی و روسیه معمولا کشمش طلایی و تیزابی برای تهیه شیرینی های کشمش و پلویی کابرد دارد. از این رو صادرات کشمش طلایی و تیزابی در نزدیکی ماه رمضان و زمستان رونق می یابد. ملایر نیز یکی از بزرگترین تولیدکننده گان کشمش های تیزابی و گلدن است که بیش از ۲۸ درصد صادرات کشور از این شهر انجام گرفته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.