کشمش انگوری طلایی
کشمش انگوری طلایی و یا همان گلدن یک نوع کشمش پر فروش در بازارهای خارجی می باشد. این نوع کشمش معمولا از انگور عسگری گوشتی تهیه می شود و پر فروش ترین نوع کشمش برای صادرات می باشد.
انگور پس از چیده شدن توسط باغداران به محلول قلیایی مجاز آغشته شده و سپس در اتاقک های مخصوصی با گرد گوگرد دود داده می شوند تا رنگ انگور درهنگام خشک شدن حفظ شود و تیره نشود. در فرآیند تولید این نوع کشمش تمامی استانداردها باید رعایت شود و میزان گوگرد و تیزاب زده شده به محصول طبق استانداردهای تعیین شده باشد تا مصرف و صادرات آن مشکلی برای افراد نداشته باشد.
بهترین کشمش صادراتی
کشمش صادراتی از مرغوب ترین انگور تهیه می شود که معمولا نوع بیدانه و گوشتی انگور می باشد. این نوع انگور دارای ۸۰% وزن خالص می باشد و ۲۰ درصد باقی مانده آن را آب تشکیل می دهد. انگور پس از خشک شدن به روش های مختلف سورتینگ می شود و محصول درشت و مرغوب آن به بازار جهانی عرضه می گردد. در ایران چندین شهر در زمینه تولید بهترین کشمش صادراتی نقش دارند و مجموعه آوا گستران با ارائه بهترین کشمش انگوری طلایی گوی سبقت را از سایر رقبا ربوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.