کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنیم؟

کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنیم؟

یکی از برندهای مجموعه تولیدی کشمش آراد، ساناتاک می‌ باشد که فروش قابل توجهی هم در بازار داخل و هم در بازار صادراتی به خود اختصاص می‌ دهد و در این مقاله به این مورد می‌ پردازیم که می‌ توانید کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنید.

کشمش ساناتاک

مجموعه تولیدی کشمش آراد که در شهر تاکستان استان قزوین و در شهرک صنعتی خرمدشت این شهر واقع شده است از تولیدکنندگان انواع کشمش علی الخصوص پلویی در رنگ‌ های سرخ، قهوه‌ ای و زرد بوده و از ۱۰ سال پیش یعنی ابتدای سال ۱۳۹۴ در زمینه فروش این محصولات فعالیت داشته است و تولیدات خود را علاوه بر اینکه در بازار داخل عرضه می‌ کرده در بازار صادراتی نیز این محصولات را به فروش رسانده به گونه‌ ای که به بیش از ۱۰ کشور سابقه صادرات داشته است.

این مجموعه برندهای مختلفی دارد که حال در پایین به آن می‌ پردازیم که چرا این اتفاق می‌ افتد که یکی از آنها ساناتاک می‌ باشد و قدیمی‌ ترین برند این کارخانه بوده که مخصوص به هر نوع کشمش، کارتون مخصوص به آن را تولید می‌ کند و همین امر باعث گردیده بازاریابی مناسبی برای انواع محصولات این کارخانه وجود داشته باشد محصولاتی که از بوجاری انواع کشمش فله تاکستان آماده شده و به دست مشتری می‌ رسد.

به صورت کلی در این کارخانه کشمش آفتابی پلویی، کشمش تیزابی گوگردی یا طلایی و کشمش تیزابی بدون گوگرد یا خرمایی در مقیاس بالایی تولید می‌ گردد و در کارتون‌ های مخصوص به خودشان که طرح و شکل مخصوص به خود دارد آنها را پر می‌ کنیم ولی همه آنها ساناتاک بوده و با این برند آن را می‌ شناسند. البته توجه داشته باشید کشمش انگوری طلایی یا پلویی زرد نیز در این کارخانه تولید می‌ شود که اگر برای صادرات باشد آن را در کارتون‌ های مربوط به کشمش تیزابی گوگردی آنها را پر می‌ کنیم چون روی آنها عنوان طلایی درج گردیده و همین امر کار خریدار را راحت می‌ کند.

کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنیم؟

علت برندهای مختلف یک کارخانه چیست؟

موضوع بسیار مهمی که در مورد حداقل کشمش در کشورمان وجود دارد این است که به عنوان مثال وقتی که ما کشمش پلویی آفتابی ساناتاک را که کارتون مخصوص به خود را دارد به شخصی در شهری می‌ دهیم و فروش این شخص به گونه‌ ای هست که بازار این محصول را قبضه کرده و اگر شخص دیگری از همان شهر بخواهد با ما تماس بگیرد و به آن شخص بخواهیم بار بدهیم چون نفر قبلی فروش قابل توجهی دارد و تلاش بالایی برای جا انداختن آن برند کرده یگر نمی‌ آییم همان ساناتاک را به مشتری دوم بدهیم بلکه برند دیگری با بسته‌ بندی دیگری به آن شخص خواهیم داد هرچند توجه داشته باشید کشمش درون آن تفاوتی با کشمش درون کارتون ساناتاک نخواهد داشت.

حال در این مجموعه برندهای دیگری نظیر آراد، شاریتا و تاک سودا نیز در اختیار داریم که هر کدام بسته‌ بندی و کارتون مخصوص به خود را دارند و دقیقاً به همان دلایلی که در بالا گفته شد آن را در اختیار داریم و مطابق با خواست مشتری این کار انجام خواهد شد البته در تاکستان تنها کارخانه‌ ای هستیم که این تعداد برند در اختیار داریم تا خریدار بابت این موضوع نشود که بخواهد یک برندی را در یک شهری جا بیندازد و ما بخواهیم به شخص دیگری همان برند را عرضه کنیم.

به کرات پیش آمده و حتی مشتریان به ما اعلام داشتند که برای جا انداختن یک برندی از کارخانه دیگری تلاش زیادی کردند اما صاحب کارخانه و صاحب آن برند به راحتی محصول را پس از اینکه برندش در مکانی و منطقه‌ ای جا افتاده به شخص دیگری نیز فروخته که این مورد بسیار غیراخلاقی است که در این کارخانه قطعاً این کار انجام نخواهد شد و جالبتر اینکه برخی از مشتریان ما را برای این مورد امتحان می‌ کنند که با پاسخ منفی ما مواجه خواهند شد و ما هزینه کرده‌ ایم در مورد برندها تا این اتفاقات پیش نیاید.

کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنیم؟

نحوه خرید انواع کشمش ساناتاک

تنها مجموعه‌ ای که از ابتدای فعالیتش فروش غیرحضوری و آنلاین انواع کشمش فعالیت داشته همین مجموعه تولیدی کشمش آراد بوده که از همان ابتدای سال ۱۳۹۴ علاوه بر اینکه امکان خرید حضوری برای تمامی مشتریان محفوظ داشته اقدام به فروش غیرحضوری نیز در دستور کار داشته به گونه‌ ای که حدود یک سوم تمامی مشتریان این کارخانه چه صادرات و چه بازار داخل یک بار هم این کارخانه را از نزدیک ندیده اند و تنها با ارتباط گرفتن با شخص مدیر فروش این کارخانه و پس از استعلام قیمت روز سفارش خود را ثبت نمودند.

شماره تماس‌ های قرار گرفته شده در این سایت مربوط به مدیر فروش این کارخانه است و جناب آقای مصطفی عینی پاسخگوی تلفن تمامی مشتریان چه داخل و چه خارج از کشور بوده و شما می‌ توانید هر موضوعی که به کشمش مربوط می‌ شود را از ایشان جویا شوید چون علاوه بر اینکه در زمینه سمت مدیریت فروش این کارخانه حضور دارند سهامدار و عضو هیئت مدیره این مجموعه نیز بوده و صاحب نظر در مورد هرگونه خواسته‌ ای هستند که مربوط به خرید کشمش و یا تهیه آن می‌ باشد.

در این مجموعه علاوه بر اینکه می‌ توانید به صورت حضوری در کارخانه حضور داشته باشید و پس از بازدید بار اقدام به ثبت سفارش کنید همانگونه که در بالا گفته شد امکان ثبت سفارش به صورت اینترنتی نیز وجود دارد یعنی در یکی از شبکه‌ های اجتماعی به جناب آقای عینی پیام داده و استعلام قیمت روز را دریافت کنید و البته هرگونه فیلم و یا دیتایی مربوط به این محصولات را باشد نیز می‌ توانید از ایشان دریافت نموده و به این صورت ثبت سفارش را انجام دهید. البته توجه داشته باشید بحث تعدد برندها فقط در بازار داخل کاربرد دارد و در امر صادرات به ندرت پیش می‌ آید که از یک کشور و از یک منطقه یک برند این کارخانه به عنوان مثال ساناتاک جا افتاده باشد و شخص دیگری از همان مناطق بخواهد سفارش همان برند را دهد.

کشمش ساناتاک را از کجا تهیه کنیم؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا