صفر تا صد صادرات کشمش

صفر تا صد صادرات کشمش

اگر به دنبال صادرات کشمش هستید صفر تا صد آن در این مقاله توضیح داده خواهد شد. این مقاله از زبان مدیر فروش یکی از کارخانه‌ های کشمش در کشورمان با نام مجموعه تولیدی کشمش آراد خواهد بود که می‌ تواند به شما در تامین محصولات مورد نیاز خودتان یاری دهد.

کشمش و انواع آن در کشورمان

کشورمان ایران یکی از تولیدکنندگان اصلی انواع کشمش در دنیا شناخته می‌ شود محصولاتی که از خشک شدن انگور به دست می‌ آیند و به صورت کلی در نظر داشته باشید انواع کشمش هم جهت فروش در بازار داخلی کاربرد دارد و هم صادرات و میزان تولید کشمش در کشورمان در هر سال حدود ۲۰۰ هزار تن می‌ باشد در صورتی که به عنوان مثال در فصل پیش رو که از مهر ۱۴۰۴ شروع می‌ شود وضعیت موجودی این محصول در کشورمان کمتر از میزان گفته شده خواهد بود.

همانگونه که ما انگور هسته‌ دار داریم کشمش هسته‌ دار نیز تولید می‌ کنیم و همانگونه که انگور بدون هسته داریم کشمش بدون هسته نیز خواهیم داشت هر کدام از این محصولات مصرف خاص خود را دارند. به عنوان مثال در کشمش هسته‌ دار که عموماً به صورت طبیعی خشک می‌ شود که همان آفتاب خشک است این محصول جهت تولید مشروبات الکلی و تولید سرکه بسیار مورد استفاده قرار می‌ گیرد که البته در نمونه بدون هسته میزان مصرف بسیار بالاتر خواهد بود و تنوع بسیار بیشتری را به خود اختصاص می‌ دهد.

به صورت کلی شیوه‌ های متفاوت فرآوری یک انگور باعث می‌ گردد کشمش‌ های متفاوتی تولید شود که در پایین به این موارد اشاره خواهیم کرد:

  1. کشمش آفتابی که در اثر قرار دادن انگور در مقابل آفتاب پدید می‌ آید.
  2. کشمش تیزابی که در اثر آغشته شدن انگور به مایع تیزاب و سپس در مقابل آفتاب قرار می‌ گیرد این محصول در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد تولید می‌ شود.
  3. کشمش انگوری طلایی که این محصول نیز در اثر آغشته شدن انگور به مایع تیزاب به وجود می‌ آید اما تفاوتی که با نمونه بالا دارد این است که میزان گوگردزنی در آن به حدی بالاست که باعث می‌ گردد رنگ محصول طلایی و زرد شود.
  4. کشمش سبز و زرد قلمی که به آن آجیلی هم می‌ گویند و این محصول به صورت انحصاری در کاشمر و خلیل آباد استان خراسان رضوی آماده می‌ شود که البته این محصول نیز به مایع تیزاب آغشته می‌ شود و در نمونه زرد به مانند انگوری طلایی میزان گوگردزنی در آن بسیار بالاست.

البته در نظر داشته باشید محصولات دیگری نظیر کشمش سایه خشک به صورت بدون هسته و نیز کشمش‌ هایی که در دستگاه تولید می‌ شوند یعنی انگور وارد یک دستگاهی مانند مایکروفر شده و خیلی سریع و با کمترین ضایعات، کشمش را تولید می‌ کند نیز خواهیم داشت که میزان تولید این محصولات بسیار کمتر است از چهار نمونه اصلی بالا خواهند بود.

صفر تا صد صادرات کشمش

ویژگی های کشمش صادراتی

اما یک کشمش باید چه ویژگی‌ هایی داشته باشد تا بتوان بر روی صادرات آن متمرکز شد که در پایین به این موارد خواهیم پرداخت تا شمای تاجر یا شرکت بازرگانی متوجه شوید به چه چیزهایی نیاز دارید:

  1. ابتدا اینکه محصول اشاره شده باید بدون هسته باشد و برای صادرات باید از کشمش بدون هسته استفاده کنید حالا اینکه نوعش چه باشد خیلی مهم نیست.
  2. تاریخ انقضای مناسب و بالایی داشته باشد که در کشورمان برای این کار انگور را به مایع تیزاب آغشته می‌ کنند که باعث می‌ شود تاریخ انقضای محصول بالاتر رود و نگرانی از بابت اینکه کشمش در طی زمان ترانزیت آسیب ببیند وجود نخواهد داشت.
  3. میزان تولید محصول اشاره شده در طول سال باید زیاد باشد به هیچ عنوانی نمی‌ توانید روی محصولی مانور دهید که میزان تولیدش کم است چون اگر سفارش دنباله داشته باشد به مشکل خواهید خورد.
  4. در انتها کشمش را به صورت فله‌ ای یا همان محصول باغدار نمی‌ توانید صادر کنید و باید بوجاری شده کارخانه‌ ها باشد یعنی کارهای دم گیری، شستشو و سورت روی آن انجام گرفته و در قالب بسته‌ بندی کارتونی و یا سلفونی در اختیار مشتریان باشد.

در کشورمان کشمش‌ هایی که دارای ویژگی بالا هستند عبارتند از کشمش تیزابی در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد، کشمش انگوری طلایی و کشمش سبز و زرد قلمی که این محصولات در مقیاس بالا هر سال صادر می‌ گردند هرچند به عنوان مثال همین کارخانه یعنی کارخانه کشمش آراد هم سابقه صادرات میز هسته‌ دار و نیز کشمش پلویی آفتابی را نیز داشته است اما میزانش قابل مقایسه با محصولات گفته شده نیست.

صفر تا صد صادرات کشمش

صفر تا صد صادرات کشمش

شما برای شروع باید با یک کارخانه کشمش وارد مذاکره شوید مجموعه‌ ای که بتواند تولیدات بالا را در اختیار داشته باشد مجموعه‌ ای که اصول تجارت حرفه‌ ای را بلد باشد تا شما به عنوان خریدار در طی فرایند خرید دچار مشکل نشوید. حدود ۲۰۰ کارخانه کشمش در کشورمان وجود دارد اما متاسفانه خیلی از کارخانه داران اصول ابتدایی تجارت را هم بلد نیستند چه برسد به ارتباط گرفتن با خریدار و همراهی کردن با این قشر.

در ادامه برای خروج محصولات خریداری شده شما باید کارهای استاندارد و گمرکی را روی آن انجام دهید که این کار را می‌ تواند کارخانه برایتان انجام دهد و هم شما در لب مرز که بعد از این کار بارتان پلمپ می‌ شود و امکان خروج آن از کشور وجود دارد. برای کار اشاره شده باید حتماً به فاکتور به صورت کاغذی هم در دستتان باشد و توجه داشته باشید که کارخانه مورد نظر باید پروانه بهداشتی داشته باشد که حتی می‌ توانید آن را به صورت کپی شده نزدتان داشته باشید تا در صورت لزوم ارائه دهید.

مهمترین موضوع مورد بحث این است که بار زمانی که به کشور هدف برسد شما باید قبل از ثبت سفارش و خرید محصول، داده خرید از شخص خریدار داشته باشید تا بار طبق آن فرمول آماده گردد چون برخی از کشورها در میزان باقیمانده سموم بسیار حساسند و اگر نمونه‌ ای جهت آزمایش بردند و مثبت بود به راحتی بار را برگشت می‌ زنند. بحث دانه‌ دار بودن در مقیاسی مشخص، میزان گوگرد استفاده شده، میزان حبه‌ های کشمش در ۱۰۰ عدد و شرایط بسته‌ بندی از مهم‌ ترین ویژگی‌ هایی است که خریدار ممکن است از شما طلب کرده باشد.

صفر تا صد صادرات کشمش

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا