کشمش پلویی درجه یک را می توانید با بهترین قیمت خرید از این مرکز که کار تولید و بسته بندی انواع این محصولات را در تاکستان قزوین انجام می دهد، تهیه نمایید.
چند نوع کشمش پلویی در ایران داریم؟
نام معروفی که در مورد انواع کشمش بارها شنیده ایم همین کشمش پلویی می باشد.
محصولی که به خاطر استفاده در طبخ نان و شیرینی و نیز آشپزی به این نام معروف شده است.
این محصول هم در بازار ایران بسیار خرید و فروش می شود و هم جهت صادرات بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
ولی به صورت کلی ۳ نوع کشمش پلویی در کشورمان داریم که عبارتند از:
- کشمش پلویی سیاه رنگ که در آفتاب خشک می شود.
- کشمش پلویی قهوه ای که نام دیگر آن تیزابی و سلطانی می باشد.
- کشمش پلویی زرد که نام دیگر آن انگوری، طلایی و یا کالیفرنیایی هست.
مورد اول به صورت طبیعی خشک می شود و موارد ۲ و ۳ با تیزاب خشک شده و در انتها برای روشن تر شدن محصول به آن گوگرد می زنند.
بهترین تولیدکنندگان کشمش پلویی در ایران کدامند؟
حالا که این محصول پرفروش را شناختید باید بدانید که مناطق اصلی تولیدکننده این کشمش کجاست.
تقریبا در تمام مناطق تولیدی این محصولات به غیر از شهر کاشمر و خلیل آباد استان خراسان، کشمش پلویی را نیز تولید می کنند که مهم ترین آنها عبارتند از:
- تاکستان قزوین
- ملایر همدان
- زنجان و ابهر استان زنجان
- و قوچان خراسان رضوی
خرید کشمش پلویی درجه یک با بهترین قیمت
کشمش پلویی درجه یک را می توانید در همین مرکز که کار تولید و بسته بندی کشمش را در تاکستان قزوین انجام می دهد تهیه نمایید.
لازم به ذکر است که این مجموعه تمام نیاز شما را در مورد کشمش می تواند تامین نماید.
چه برای صادرات بخواهید و چه برای فروش در بازار داخلی.
انباری هم در تهرانپارس داریم که مشتریان تهرانی می توانند حضوری نیاز خود را تامین نمایند.
خریداران تهرانی بیشتر به دنبال خرید کشمش تیزابی پلویی و کشمش آفتابی پلویی هستند که هر دو موجود می باشد.
از این جهت که شماره تماس مدیر فروش کارخانه را در پایین قرار داده ایم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.